Verhuur Pagina

Veelgestelde vragen

HOE LANG GAAT DE ACCU VAN EEN KOPTELEFOON MEE?

De accu van de koptelefoons gaat ongeveer 10 - 12 uur mee. Dit is tijd genoeg om er een mooi groot feest van te maken. Huur je de koptelefoons voor meerdere dagen dan krijg je er ook opladers bij geleverd.

HOE GROOT IS HET BEREIK VAN DE ZENDER/TRANSMITTER?

De zender heeft ongeveer een bereik van 300 meter. Als er veel muren tussen de zender en de koptelefoons staan zal dit bereik minder zijn.

Wil je gebruik maken van meerdere kanalen, dan heb je meer zenders nodig (tot maximaal 3). Op elke zender moet dan een eigen audio apparaat aangesloten worden.

WAAROM HEB IK EVENTUEEL MEER ZENDERS NODIG?

WAT ALS IK NIET THUIS BEN ALS DE KOPTELEFOONS WORDEN BEZORGD?

Geef met je bestelling aan waar je de silent disco geleverd wil krijgen. Dit kan bijvoorbeeld ook bij een aflever lokatie van PostNL. Wees zorgvuldig met het invullen van een aflever adres.

MOET IK VELE HANDELINGEN DOEN VOOR IK MUZIEK DOOR DE KOPTELEFOONS KRIJG?

Het systeem van de zender is eigenlijk plug and play. Kies de juiste audiokabel. Stop 1 uiteinde in de zender, het andere uiteinde in je audio apparaat en dat is het. Aanzetten en feesten.

IS HET IN DEZE CORONA TIJD WEL VERANTWOORD OM EEN SILENT DISCO TE HUREN?

Alle apparatuur en koptelefoons worden hygiƫnisch schoon gemaakt. Wij besteden veel aandacht met het ontsmetten van alle apparatuur en koptelefoons. Wij willen niet op ons geweten hebben dat we iemand besmetten.