Verhuur Pagina

Informatie

WIE ZIJN WIJ?

Om ons hier ook even voor te stellen. Wij zijn Gino en Gelvin. Twee jongens die al meer dan 30 jaar bevriend zijn. Sinds 2018 zijn wij G&G silent disco begonnen. Het geven van silent disco's, waar het maar kan. Gino die de nummers door de koptelefoons draait en Gelvin die met het publiek leuke dansjes doet.

In eerste instantie zeiden we altijd dat we geen koptelefoons zouden verhuren. Alleen in deze rare tijden zijn we toch van gedachten veranderd. Aangezien we in deze rare tijden niet echt meer feestjes kunnen geven, dachten we het feestje aan de mensen te geven. Vandaar dat we van gedachten zijn veranderd over het verhuren van de silent disco. En is deze pagina in het leven geroepen. Om jullie toch een beetje van dienst te zijn.

Dus wil jij je eigen silent disco, wacht niet langer! Huur er vandaag nog 1 zodat je toch nog een feestje kan bouwen.

SILENT DISCO

De meeste mensen denken dat een silent disco, een stille disco is. Maar niets is minder waar. Tuurlijk hoor je de klanken van de muziek niet als je geen koptelefoon op hebt. Alleen een silent disco zoals wij hem vaak meemaken is een en al gekkigheid. Mensen die klappen, of 'heel mooi' en hard meezingen met de nummers die door de koptelefoons afgespeeld worden. En mensen die meezingen met de muziek maken natuurlijk ook geluid. Dus zo stil is een silent disco niet.

En misschien is het in het begin wel wennen. Voor de mensen die nog nooit een koptelefoon op hebben gehad. Of mensen vinden het gek. Maar in deze gekke tijden is gek het nieuwe normaal. Nee alle gekheid op een stokje. Wij snappen ook wel dat het wennen is, dat is met alles wat nieuw is. Maar wees je ervan bewust dat je de grootste lol kan krijgen bij een silent disco. Er wordt zelfs gesproken dat een silent disco therapeutisch

kan werken. Dat je helemaal op kan gaan in de muziek die door de koptelefoon afgespeeld wordt. Dat je in je eigen zone bent. En daar zijn wij het volledig mee eens.

SILENT DISCO KOPTELEFOONS

Wij verhuren professionele draadloze koptelefoons die rondom de oren goed afsluiten waardoor ze optimale geluidskwaliteit bieden. Ze geven licht in 3 kleuren waarmee de kanaalkeuze wordt aangegeven. Dit ziet er niet alleen spectaculair uit, het is ook handig om te weten waarnaar geluisterd wordt.

Op de koptelefoon kan het kanaal worden gekozen waarnaar je wilt luisteren. Afhankelijk van het aantal zenders dat is gehuurd, zijn er maximaal 3 kanalen beschikbaar.

Het volume kan door de gebruiker zelf worden bepaald dankzij de volumeknop op de koptelefoon. Afhankelijk van het volume gaat de koptelefoon ongeveer 12 tot 14 uren mee, daarna moet de koptelefoon worden opgeladen.

GEEN BORG EN KOSTELOOS ANNULEREN

Wij hanteren geen borg. Wij gaan uit van het goede in de mens. Dit heeft ons in het verleden nog niet teleurgesteld. Wij hopen dat zo te houden alleen daar is wel jullie medewerking voor nodig. Daarom vragen wij ook om voorzichtig met de spullen om te gaan. Dan zal er in de toekomst ook geen borg nodig zijn.

Bij eventuele schade aan de spullen zijn we genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen. Ook bij verlies van koptelefoons worden er extra kosten in rekening gebracht.

Daarom vragen we nogmaals om voorzichtig om te gaan met de spullen die je huurt.

Dit is in het verleden altijd goed gegaan dus vandaar geen borg!

Het is ook mogelijk om kosteloos te annuleren. Dit kan tot 72 uur van tevoren via een mailtje. Het is een kleine moeite om een mailtje te sturen.