Verhuur Pagina

Een silent disco op een lokatie naar jouw keuze

Maak er een feest van, waar jij maar wilt! Zet gewoon een koptelefoon op en je begeeft je in je eigen wereld.

 

Het is mogelijk om 3 verschillende muziek bronnen tegelijk af te spelen doormiddel van 3 zenderkasten. De koptelefoons bevatten 3 verschillende kleuren, die allemaal apart verbonden kunnen worden met een zenderkast. De zenderkast kan weer met een bepaalde muziek bron verbonden worden.

 

Laat je meenemen door stampende beats of zwoele liefdevolle muziek. Je begeeft je in je eigen wereld met een koptelefoon op. En wil je even terug naar de 'echte' wereld, zet je de koptelefoon gewoon even af.

 

Prijzen

Je kunt tot wel 100 koptelefoons huren. Bij ons zit er altijd standaard 1 zenderkast bij. Je zou er 2 extra zenderkasten bij kunnen huren. Het maximaal aantal zenderkasten is 3. Hierdoor kan je dus een feest vieren op 3 verschillende muziek bronnen. Je kan zelf kiezen. Dus leef je uit!

0 - 25 stuks

incl. zender

€ 5,00 p/s

25 - 50 stuks

incl. zender

€ 4,50 p/s

10% Korting

50 - 75 stuks

incl. zender

€ 4,00 p/s

20% Korting

75 - 100 stuks

incl. zender

€ 3,50 p/s

30% Korting

€ 5,00 per koptelefoon per dag

Wat zit er in begrepen in het pakket dat je besteld

• Het aantal koptelefoons dat je besteld hebt.

• Het aantal zenders dat je besteld hebt.

• Een audiokabel om de zender aan je geluidsbron te koppelen.

- RCA/RCA kabel (tulp)

- RCA/mini-jack kabel

Silent Disco huren

• Geen borg

• Zelf het aantal koptelefoons kiezen

• Kosteloos annuleren

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

SILENT DISCO KOPTELEFOONS

Wij verhuren professionele draadloze koptelefoons die rondom de oren goed afsluiten waardoor ze optimale geluidskwaliteit bieden. Ze geven licht in 3 kleuren waarmee de kanaalkeuze wordt aangegeven. Dit ziet er niet alleen spectaculair uit, het is ook handig om te weten waarnaar geluisterd wordt.

Op de koptelefoon kan het kanaal worden gekozen waarnaar je wilt luisteren. Je kunt maximaal kiezen uit 3 kanalen. Aangezien je ook maar maximaal 3 zenderkasten aan kan sluiten.

Het volume kan door de gebruiker zelf worden bepaald dankzij de volumeknop op de koptelefoon. Afhankelijk van het volume gaat de koptelefoon ongeveer 12 tot 14 uren mee, daarna moet de koptelefoon worden opgeladen.

GEEN BORG EN KOSTELOOS ANNULEREN

Wij hanteren geen borg. Wij gaan uit van het goede in de mens. Dit heeft ons in het verleden nog niet teleurgesteld. Wij hopen dat zo te houden alleen daar is wel jullie medewerking voor nodig. Daarom vragen wij ook om voorzichtig met de spullen om te gaan. Dan zal er in de toekomst ook geen borg nodig zijn.

Bij eventuele schade aan de spullen zijn we genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen. Ook bij verlies van koptelefoons worden er extra kosten in rekening gebracht.

Daarom vragen we nogmaals om voorzichtig om te gaan met de spullen die je huurt.

Dit is in het verleden altijd goed gegaan dus vandaar geen borg!

Het is ook mogelijk om kosteloos te annuleren. Dit kan tot 72 uur van tevoren via een mailtje. Het is een kleine moeite om een mailtje te sturen.