Verhuur Pagina

Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid

G&G Silent Disco kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade en/of letsel dat voortkomt uit het gebruik van een gehuurde silent disco. Ons advies is dan ook om altijd ouderlijk toezicht te houden. De gehuurde koptelefoons kunnen wel een beetje tegen water maar duik er niet een zwembad mee in. Dit kunnen de koptelefoons helaas niet aan. Wij adviseren dan ook om bij regen de gehuurde koptelefoons te gebruiken onder een afkapping. Eventuele schade aan de apparatuur door water of bewuste onvoorzichtigheid of verlies van de koptelefoons worden er extra kosten in rekening gebracht bij de huurder. De kosten zijn bij schade aan of verlies van de koptelefoons € 50,- per koptelefoon. Bij kapotte kabels wordt er € 10,- in rekening gebracht.

Reservering en betaling

De huurovereenkomst is definitief wanneer wij de datum en reserveringsaanvraag per e-mail hebben bevestigd. De aanvraag kan pas worden bevestigd nadat de betaling door de huurder is voldaan. Totdat de betaling is voldaan blijft de reserveringsaanvraag als optie staan. Pas op het moment dat de reserveringsaanvraag is bevestigd kunnen wij het pakket daadwerkelijk verzenden of langs brengen.

Borg

Voor de huur van een silent disco hanteren wij geen borg. Wij vertrouwen op de moraliteit van de huurder en tot op heden heeft nog geen enkele huurder dit vertrouwen geschaad. Bij schade of verlies van apparatuur en/of koptelefoons wordt de huurder aansprakelijk gesteld voor deze schade en/of verlies. De kosten die dan in rekening worden gebracht kun je vinden onder het kopje aansprakelijkheid.

Annulering

Bij annulering tot 72 uur voor de afgesproken huurdatum worden er geen kosten in rekening gebracht. Annulering dient telefonisch of per e-mail kenbaar gemaakt te worden. Bij annulering tussen de 72 uur en 48 uur voor de afgesproken huurdatum, betaalt de huurder 25% van de huurkosten. Bij annulering tussen de 48 uur en 24 uur voor de afgesproken huurdatum, betaalt de huurder 50% van de huurkosten. Bij annulering binnen 24 uur voor de afgesproken huurdatum, betaalt de huurder 75% van de huurkosten + de eventuele gemaakte kosten voor verzending of bezorging.

Wijzigen van afgesproken huurdatum

Het wijzigen van de huurdatum is kosteloos mogelijk indien dit tot 72 uur voor de afgesproken huurdatum telefonisch of per e-mail kenbaar wordt gemaakt.

Mocht het wijzigen van de huurdatum binnen 72 uur voor de afgesproken huurdatum kenbaar worden gemaakt dan worden de eventuele reeds gemaakte kosten betreffende verzending doorberekend naar de huurder.

Brengen

Binnen Rotterdam wordt er geen gebruik gemaakt van verzending. Binnen Rotterdam komen wij de silent disco persoonlijk langsbrengen. De tijd en locatie wordt per e-mail afgesproken. 24 uur later wordt de silent disco op dezelfde locatie opgehaald. Hier worden overigens geen kosten voor gerekend. Deze service is geheel voor onze rekening.

De silent disco

De huurder krijgt bij het huren van een silent disco, een handleiding met uitleg hoe de silent disco werkt. Verder staat erop de handleiding een qr code met een verwijzing naar onze soundcloud. Hier zijn eventueel leuke mixes op te vinden. De silent disco mag alleen voor eigen gebruik worden gehuurd en niet worden doorverhuurd of op andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.

Verzending

De silent disco wordt alleen verzonden wanneer de reserveringsaanvraag (na ontvangst van de betaling) door G&G Silent Disco per e-mail is bevestigd. Vanwege mogelijke verwerkingstijd is het aan te raden minimaal 72 uur voor de huurdatum de reservering te plaatsen en te betalen.

De silent disco wordt door G&G Silent Disco via Post-NL naar het opgegeven afleveradres gestuurd (mits het afleveradres in Rotterdam is).

De silent disco dient uiterlijk één dag na de huurdatum retour gestuurd te worden met uitzondering van de zondag. Voor het terugsturen wordt het retourverzendlabel gebruikt welke door G&G Silent Disco aan de handleiding is toegevoegd. Voor elke dag later dan één dag na de huurdatum wordt een dag huur in rekening gebracht.